Frågor och svar

Börjar få en del frågor på min blogg så jag tänkte att jag börjar göra inlägg med frågor och svar istället så är det lättare att hitta. :) Kommer även finnas en kategori där ni hittar dessa inlägg. :)

 

Hej!!! Måste bara säga hur mycket jag beundrar dina verk med naglar, de är verkligen sjukt fina!! Funderar själv på att gå utbildning. Kostar det nånting? Var skolan du gick på bra?

Kramar och tack för en fin blogg och fina naglar plus inspiration!


Hej Amalia!! Min blogg har krånglat uppenbarligen för jag har inte fått ett sånt meddelande att jag har fått några kommentarer så jag såg detta idag. :(

Tack så himla mycket, det är jättekul att du fundera på detta. :) Ja, min utbildning kostade mig 36.000 kr och då blev jag nagelspecialist. Och det är värt varenda kr. Skolan jag gick på är jäättebra, en jättebra lärare och allt, gick på Goodnails Nagelskola i Kinna, Malene har även distanskurser så är man intresserad men bor för långt bort så går det att ordna. :)

 

hej igen! Har du lösnaglar från början eller är det dina riktiga? De är så långa och fina. Kan du ge tips på bra hand/nagelvård?

Kram /Amalia


Hej igen!! ;) Det är byggda naglar men det är mina egna under. Nagelolja är det som funkar bäst. Goodnails nagelolja är jäättebra och stärker både naglar och nagelband. J Ett tips för att få fina egna naglar utan att lägga på material är att gå på regelbunden manikyr. Då tar man bort allt skit på naglarna ( ;) ) och polerar dom och oftast ingår lackning. :)

 

Kan du inte lägga in fler inlägg?

Jag gör inlägg så fort jag har bilder och kund. Kan inte lägga in när jag inte har något material till det. :)

 

 

Ställ gärna fler frågor!! Tycker bara det är kul!! :)

XOXO Helena


Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej igen! Jag älskar din blogg!! Du är en förebild för mig när det gäller naglar! Önskar jag blev lika duktig som du! Jag ska inte bli nagelstylist nät jag blir äldre ska satsa på något med att hjälpa folk och gamla! Men du är riktigt duktig!



Lite frågor:



1. Vilket nagellack märke tycker du är bäst?

2. Var köper man smala nagellack penslar?

3. Hur gammal är du



Kram Sandra

2011-08-05 @ 14:18:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0