Första inlägget på bloggen :)

Detta är min första blogg och mitt första inlägg, vet inte hur detta kommer att bli men tillslut blir jag nog bra på detta hoppas jag. ;)

Jag var färdig med min 3 månaders utbildning på Goodnails Nagelskola i November 2009. Det var tre intensiva dagar med ett praktiskt slutprov varje dag, och det sista hade vi fredagen den 13 November men trots det klarade vi oss allihopa och fick diplom i alla tre materialen (Klassisk akryl, UV-akryl och Gelé) och fick diplom som Nagelspecialister.
Jag ska leta upp gamla bilder tänkte jag och försöka få upp det här. :)

Jag jobbar numera på salongen Headlites i Borås och det blir mer och mer att göra. Jag har flera bokningar framöver och det är såå roligt. :) Dom som känner mig vet ju att jag även jobbar på dagis (70%) så för det mesta kan jag bara boka på helgerna och än så länge fungerar det bra. Drömmen är att jobba som Nagelspecialist på heltid men det tar tid att bygga upp en kundkrets.

Jag skapade denna bloggen för att mina vänner och även nya och gamla kunder ska kunna följa hur det går och även kunna se bilder på naglarna. Här kan ni även ta kontakt med mig (hoppas jag) för tidbokning, frågor om naglar, skötsel osv.

Ha det underbart så länge!! :) Första inlägget/bilden :)     Detta är en bild på mina egna naglar som jag har gjort själv. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0