Drömmar och lite annat

Som dom flesta av mina vänner vet så  är ju drömmen att starta en egen salong. Det är väl allas dröm kan jag tänka mig som jobbar inom skönhetsvård? :)
Min vän Cia går och läser till Nagelspecialist på Goodnails Nagelskola nu med och vi har en dröm att öppna en salong tillsammans, vi får se om det blir verklighet någon dag. :)



Och nu till något annat. Det senaste har jag bara jobbat med Gelé, saknar UV-akylen lite men på Carro som jobbar på salongen använder jag UV-akryl på och jag ska göra återbeök på henne idag så det blir kanon. :)

Anledningen till att jag bara har jobbat med Gelé det senaste är för att jag har testat Goodnails nya gelé, Soak off gel och den är helt underbar!! Inga släpp i princip och återbesöken går jäättefort. :)

Jag tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder på produkterna jag använder, ska ta bilder idag. :)

Ha en underbar dag i solen nu!! //Helena

Kommentarer
Postat av: Cia

Det ska bli så spännande att kika på lokal! :D Ska ringa arbetsförmedlingen och boka tid för starta eget info på måndag! :)

2011-03-12 @ 09:55:48
URL: http://tufted.wordpress.com
Postat av: Helena

Javisst ska det? Längtar jäättemycket!! :D Åh, vad skoj. Vet du vilka Nyföretagarcentrum är? Dom har massa gratis utbildningar/föreläsningar om att starta eget och sånt, har vart på det med dom och det är skiit bra. :) Vi kanske ska gå på nåt sånt? :)

2011-03-12 @ 16:03:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0