Frågor och svar

Dagens första;

Du är väldigt naiv som tror att en utbildning är det som behövs för att det INTE ska bli så där, det är felfelfel! Sånna saker har ingenting med utbildning att göra. Har varit till flera UTBILDADE som skitit rent ut sagt i hygien, även outbildade. Sen ahr jag avrit till duktiga människor, MEN det som är lite roligt att dom bästa finaste naglarna jag haft gjorde jag hos en helt outbildad kompis. Hon var dessutom den som var mest nogrann med hygien av alla jag någonsin varit till... Så du nagelpolisen, vet att du betalat mycket för din utbildning men sluta störa dig på andra.

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta men någon nagelpolis är jag inte, jag är nagelspecialist, och jag har fått väldigt mycket påhopp för allt detta, påhopp för att jag bryr mig om folk och JAG VET vilka risker det finns, men som jag skrev klart och tydligt i texten så var bilderna i just DET inlägget på vad som kan hända av LIMMA PÅ NAGLAR. Sen skrev jag massa om allergi och grejer. Och det kan hända att din kompis gör skitsnygga naglar, det har jag inte sagt något om.
Det är ju skit bra att hon är noga med hygienen, då har hon iaf läst på vilket många inte har som gör hemma. Har an gått utbildning och ändå skiter i hygienen så är man ju riktigt korkad. Dessutom är detta med hygienen ganska nytt än så länge så folk som gick utbildning för typ 5 årsen och äldre har INGEN ANING om detta för dom fick inte lära sig det på sin utbildning och det är även därför det är såå viktigt att hålla sig uppdaterad i detta yrket. Det gåller att hänga med. :)

Inlägget som det pratas om hittar ni här.



Postat av: Maria Söderblom

Då har jag en fråga.. hur hade du råd med utbildningen? >: JAG VILL GÅ UTBILDNING!! Men har inga pengar!? !? D:


Jag tog lån på banken :)




Postat av: maria

hej! jag har också en liten fråga...
jag har funderat på att gå till salong och förlänga mina naglar, men undrar lite vad som är bäst, akryl eller gelé? båda har för- och nackdelar såklart, men har du några synpunkter? :)
sen undrar jag om man kan måla naglarna normalt sen, eller om det är något speciellt man bör tänka på? funkar det med vanlig nagellacksborttagning (på både gelé och akryl) eller måste man ha någon speciell remover?


Jag kan tyvärr inte säga vilket som är bäst då det är väldigt individuellt anser jag, för vissa passar akrylen bäst och för vissa gelén, men det är omöjligt att veta innan. Man får prova sig fram helt enkelt, men det beror självklart på vilket märke det är också. Soak off gelén är tex väldigt mjuk och jag kan inte ha den för naglarna går av men den vanliga gelén kan jag ha utan problem och jag personligen föredrar gelén på mig. :)

Det kan du absolut göra, det enda du ska tänka på är att ha acetonefri remover när du tar bort lacket. :)



XOXO Helena

Kommentarer
Postat av: Maria

Jag gick hos en student innan jag gick till dig och jag kan bara säga att jag inte byter tillbaka.

Utbildning är viktigt tror jag och du är grym!

2012-03-06 @ 21:43:18
URL: http://missmanic.se
Postat av: Helenas Naglar och Fransar

Tack Maria :)

2012-03-06 @ 22:07:56
URL: http://helenawahlinsnaglar.blogg.se/
Postat av: tilda

När du gör gelenaglar med glitter? Hur lägger du på glittret så det blir så jämt o perfekt? Har jämt problem med det då jag tar glittret efter gelen och sen ett till lager gele? Hjälp, tack på förhand! :)

2012-03-12 @ 00:36:27
Postat av: Sofie

Fin och inspirerande blogg du har ^^

2012-05-12 @ 18:08:16
URL: http://malibubarbie.blogg.se/
Postat av: Lena ~ blivande tvillingmamma

Hej!!



Den 17 låter bra, vi bokar in det tycker jag. Tider bara rusar iväg som du säger - helt otroligt!



puss hjärtat

2012-06-03 @ 20:30:25
URL: http://gummileas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0